Manifiesta - vrijwilligers gezocht

We kijken alweer uit naar Manifiesta komende maand. Dit tweedaagse festival, zaterdag 9 september en zondag 10 september, brengt middenveldorganisaties, sprekers en muziek samen in Oostende www.manifiesta.be
Wij kiezen ook elk jaar terug om aanwezig te zijn. Voor Hand in Hand is het een kans om mensen te informeren, te luisteren naar mensen die lokaal engagement opnemen en nieuwe vrijwilligers aan te trekken in de strijd tegen antiracisme.
Vorig jaar hebben we zo kunnen leren over wat mensen lokaal doen en enkele interessante nieuwe vrijwilligers ontmoet.

Wil jij graag met ons een 3-tal uur op de stand staan? Wij bieden jou een ticket voor het festival en transportkosten worden terugbetaald.
Jij krijgt vooraf informatie over de nieuwe campagne en waarom anti-racisme belangrijk is. Je ontmoet mensen die ook geëngageerd zijn en hoort hoe zij dat aanpakken.
We zoeken nog een zestal vrijwilligers. Voel jij je geroepen? Stuur ons een bericht via het contactformulierhttps://handinhandtegenracisme.be/contacteer-hand-in-hand of naar info@anti-racisme.be met als onderwerp: "Ik ga mee naar Manifiesta" en schrijf ons een bericht met jouw gegevens en welke dag je vrij bent (zaterdag 9/09 of zondag 10/09). Bij voorbaat dank!